Praktisk informasjon

Hva du bør forberede ved innleggelse

Vi ber deg ta med medisiner til de 2 første dagene, resten av innleggelsen får du medisiner av oss. Pasienter innlagt til kurs må ta med egne medisiner for hele oppholdet.  Ta med en oppdatert medisinliste fra fastlegen.

Bruker du øye-dråper, astmamedisiner, insulin, biologiske medisin (sprøyter) eller spesialkremer er det fint om du tar med dette.

Røntgenbilder tatt ved et av sykehusene i Sykehuset Innlandet HF har vi elektronisk. Røntgenbilder tatt ved private røntgeninstitutt eller andre sykehus må du selv ta med til oss.

Ta med toalettsaker, klær og innesko.  Ved innleggelse ber vi deg ta med treningstøy og  gode sko for inne- og ute bruk.

Kjører du egen bil til sykehuset, kan denne parkeres på parkeringsplassen merket B, eventuelt foran hovedinngangen. Henvend deg i resepsjonen for å få registrert ditt bilnummer elektronisk for gratis parkering. Alternativ parkeringsplass kan være Maihaugen (Apcoa Flow).

 

Pasienter som deltar på temadager/grupper skal parkere på Maihaugen.

Bruker du personlige hjelpemidler, ber vi deg om å ta med disse.

Dersom du har spørsmål i forbindelse med innleggelse er det bare å ta kontakt med oss på telefon 61 27 95 00.

Pasienter og pårørende kan logge på det trådløse nettverket "HSO Gjest"

Revmatismesykehuset har kantine åpen for pasienter og pårørende.

Det er tillatt å ta bilder og filme på Revmatismesykehusets områder, men pasienter, pårørende og helsepersonell skal ikke fotograferes eller filmes uten samtykke. 

Sist oppdatert 06.05.2024