HELSENORGE

Jobb og Karriere

Revmatismesykehuset AS er et spesialsykehus for utredning, behandling og rehabilitering av pasienter med revmatiske sykdommer. Sykehuset er eid av Lillehammer Sanitetsforening. Sykehuset har driftsavtale med Helse Sør-Øst RHF og gjennom samarbeidsavtale med Sykehuset Innlandet HF områdefunksjon for revmatologi i Innlandet.

Vi er godkjent som et grønt sykehus.

Revmatismesykehuset mener at mangfold og inkludering er en styrke og ønsker at våre ansatte i størst mulig grad skal avspeile mangfoldet i befolkningen.

Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, seksuell legning, funksjonsnedsettelse, hull i CV-en, kulturell eller etnisk bakgrunn.

Lillehammer gir deg noe av det beste Norge har å by på – høye fjell og skogkledde åser, frodig kulturlandskap og en levende by.

Vi har for tiden ingen ledige stillinger ​​