HELSENORGE

Jobb og Karriere

Revmatismesykehuset AS er et spesialsykehus for utredning, behandling og rehabilitering av pasienter med revmatiske sykdommer. Sykehuset er eid av Lillehammer Sanitetsforening. Sykehuset har driftsavtale med Helse Sør-Øst RHF og gjennom samarbeidsavtale med Sykehuset Innlandet HF områdefunksjon for revmatologi i Innlandet.

Vi er godkjent som et grønt sykehus.

Revmatismesykehuset mener at mangfold og inkludering er en styrke og ønsker at våre ansatte i størst mulig grad skal avspeile mangfoldet i befolkningen.

Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, seksuell legning, funksjonsnedsettelse, hull i CV-en, kulturell eller etnisk bakgrunn.

Lillehammer gir deg noe av det beste Norge har å by på – høye fjell og skogkledde åser, frodig kulturlandskap og en levende by.

​Lege i spesialisering

Ønsker du å arbeide på et sykehus med godt fagmiljø og gode kollegaer?

Vi har ledig et vikariat i 100 % stilling som lege i spesialisering innen revmatologi. Vikariatet er ledig fram til 1.6.2023, med mulighet for forlengelse.

Sykehuset har 12 senger til utredning, behandling, og spesialisert rehabilitering innen inflammatoriske revmatiske sykdommer, og stor poliklinisk aktivitet med infusjonsenhet, DXA måling og moderne MR.
Sykehuset har ti overlegestillinger i revmatologi samt tre LIS stillinger innen revmatologi.

Kvalifikasjoner:
Norsk autorisasjon som lege
Godkjent norsk turnustjeneste/LIS1
Behersker norsk muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper:
Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner både med pasienter og øvrige personale
Strukturert, fleksibel og løsningsorientert
Faglig interesse og engasjement
Evne til å arbeide selvstendig
Personlig egnethet vil bli vektlagt

Vi tilbyr:
Et godt arbeidsmiljø