Jobb og Karriere

ER DU SYKEPLEIER OG VIL JOBBE INNEN REVMATOLOGI?

Revmatismesykehuset AS er et spesialsykehus for behandling og rehabilitering av pasienter med revmatologiske sykdommer. Sykehuset har driftsavtale med Helse Sør-Øst, og eies av Lillehammer Sanitetsforening. Sykehuset tar imot pasienter fra hele landet og vårt personale har høy fagkompetanse. Vi legger vekt på et helhetlig menneskesyn i vårt møte med pasienten.

Vi har ledig ca. 29 % stilling fast på sengepost/infusjon (helg), pluss langtids sykevikariat inntil 70 % stilling sengepost/infusjon med mulighet for fast ansettelse. Stillingene er ledig fra 01.01.21 og ønskes besatt samlet. Arbeid 4. hver helg.

Vi har også behov for nye sykepleiere som tilkallingsvikarer. Du må kunne gå alle vakttyper og ikke jobbe større stilling enn at du er fleksibel til å komme på kort/lengre varsel.

Du må ha norsk godkjenning som sykepleier og beherske norsk godt både muntlig og skriftlig. Personlig egnethet blir vektlagt.

Synes du dette høres spennende ut så ikke nøl med å søke eller ta kontakt!

Mail med søknad/CV sendes til post@revmatismesykehuset.no eller til Revmatismesykehuset AS, v/ Elisabeth Nystuen, Margrethe Grundtvigsvei 6, 2609 Lillehammer, innen 11.10.20

Kontakt avdelingsleder Elisabeth Nystuen på
tlf. 90 11 55 81 for mer informasjon.