Jobb og Karriere

Sykepleier: Vi trenger flere tilkallingsvikarer,- også deg som kan jobbe i sommer !

Revmatismesykehuset AS er et spesialsykehus for behandling og spesialisert rehabilitering av pasienter med revmatologiske sykdommer. Sykehuset har driftsavtale med Helse Sør-Øst, og eies av Lillehammer Sanitetsforening. Revmatologi er et fag med rivende utvikling de senere år, og det gjør faget både spennende og interessant. Vi legger vekt på et helhetlig menneskesyn i vårt møte med pasienten.

Vi har behov for flere tilkallingsvikarer i sengepost og infusjonsenhet.

Du må kunne jobbe både dag, aften og natt og vi har både hvilende og våken nattevakt. Om du har en fast jobb bør du ikke jobbe mer enn 50 % st. for å kunne være vikar hos oss.

Synes du dette høres spennende ut så ikke nøl med å ta kontakt, mulighetene er mange!

Mail med søknad/CV sendes til rxelny@revmatismesykehuset.no  innen 5. mars.

Kontakt avdelingsleder Elisabeth Nystuen på tlf. 901 15 581 for mer informasjon

Tilkalling og sommervikar sykepleier 2021.pdf