Jobb og Karriere

Ledig vikariat som lege i spesialisering i 6 mndr i revmatologi

Revmatismesykehuset AS er et spesialsykehus for utredning, behandling og rehabilitering av pasienter med revmatiske sykdommer. Vi har nylig etablert to seksjoner innen revmatologi; Seksjon for inflammatoriske revmatiskesykdommer og non inflammatoriske revmatiske sykdommer.

Sykehuset er eid av Lillehammer Sanitetsforening. Sykehuset har driftsavtale med Helse Sør-Øst RHF og gjennom samarbeidsavtale med Sykehuset Innlandet HF områdefunksjon for revmatologi i Innlandet.
Vi er godkjent som et grønt sykehus.

Vi er så heldige at vi er plassert på Lillehammer som gir deg noe av det beste Norge har å by på – høye fjell og skogkledde åser, frodig kulturlandskap og en levende by.

Ønsker du å arbeide på et sykehus med godt fagmiljø og gode kollegaer?

​Vi har ledig vikariat som lege i spesialisering i 6 mndr i revmatologi fra 01.08. 2020 med mulighet for forlengelse.

Sykehuset har 12 senger til utredning, behandling, og spesialisert rehabilitering innen inflammatoriske revmatiske sykdommer, og stor poliklinisk aktivitet med infusjonsenhet samt DXA-måling og MR.
Sykehuset har også en fysikalsk medisiner som ivaretar revmatologiske pasienter med non-inflammatoriske revmatiske sykdommer.
Sykehuset har ni overlegestillinger i revmatologi, og 1 overlegestilling i fysikalsk medisin, samt tre LIS stillinger innen revmatologi.

Kvalifikasjoner:
Norsk autorisasjon som lege. Godkjent norsk turnustjeneste/LIS1. Behersker norsk/nordisk språk muntlig og skriftlig.

Personlige egenskaper:
Samarbeide godt med pasienter og øvrige personale. Strukturert, fleksibel og løsningsorientert. Faglig interesse og engasjement.

Nærmere opplysninger ved henvendelse til avd. overlege Liz Loli tlf. 90 71 00 36

Skriftlig søknad med CV og vitnemål sendes til Revmatismesykehuset AS v/direktør, Marg. Grundtvigs v. 6, 2609 Lillehammer eller pr. e-post til post@revmatismesykehuset.no.

Søknadsfrist: 15.06.2020