Jobb og Karriere

100 % fast stilling som bioingeniør

Revmatismesykehuset AS er et spesialsykehus for utredning, behandling og rehabilitering av pasienter med revmatiske sykdommer. Vi har nylig etablert to seksjoner innen revmatologi; Seksjon for inflammatoriske revmatiskesykdommer og non inflammatoriske revmatiske sykdommer.

Sykehuset er eid av Lillehammer Sanitetsforening. Sykehuset har driftsavtale med Helse Sør-Øst RHF og gjennom samarbeidsavtale med Sykehuset Innlandet HF områdefunksjon for revmatologi i Innlandet.
Vi er godkjent som et grønt sykehus.

Vi er så heldige at vi er plassert på Lillehammer som gir deg noe av det beste Norge har å by på – høye fjell og skogkledde åser, frodig kulturlandskap og en levende by.

Ønsker du å arbeide på et sykehus med godt fagmiljø og gode kollegaer?

Vi har ledig 100 % fast stilling som bioingeniør. Arbeid kun dagtid og på hverdager. Laboratoriet har 4 ansatte og består av fagområde preanalyse, hematologi, samt mikroskopi av urin og leddvæske. Blodprøvetaking er en viktig del av jobben. Laboratoriet har ansvar for bentetthetsmålinger og det vil bli gitt opplæring her. Vi har en aktiv hverdag og et godt arbeidsmiljø.

Kvalifikasjoner:
• Autorisert bioingeniør
• Erfaring fra blodprøvetaking
• Erfaring med hematologi
• Må beherske norsk muntlig og skriftlig

Personlig egenskaper:
• Ansvarsbevisst og nøyaktig
• Må vise god pasientkontakt
• Gode samarbeidsevner
• Må trives i et aktivt, lite og tett miljø
• Godt humør

Nærmere opplysninger v/henvendelse til:
Overbioingeniør Sigrid Vassli, tlf. 926 69 122 eller mail til sigrid.vassli@revmatismesykehuset.no

Søknad med CV sendes til post@revmatismesykehuset.no eller til:
Revmatismesykehuset, Marg. Grundtvigsv 6, 2609 Lillehammer innen 25.08.2020.