ER DU SYKEPLEIER OG VIL JOBBE INNEN REVMATOLOGI?

Revmatismesykehuset AS er et spesialsykehus for behandling og rehabilitering av pasienter med revmatologiske sykdommer. Sykehuset har driftsavtale med Helse Sør-Øst, og eies av Lillehammer Sanitetsforening. Sykehuset tar imot pasienter fra hele landet og vårt personale har høy fagkompetanse. Vi legger vekt på et helhetlig menneskesyn i vårt møte med pasienten.

Vi har ledig ca. 60 % stilling fast på infusjonsenhet/ sengepost, arbeid 3. hver helg, fra 01.01.20.

Du må ha norsk godkjenning som sykepleier og beherske norsk godt både muntlig og skriftlig. Personlig egnethet blir vektlagt.
Synes du dette høres spennende ut så ikke nøl med å søke eller ta kontakt!

Mail med søknad/CV sendes til post@revmatismesykehuset.no eller til Revmatismesykehuset AS, v/ Ingrid P. Nyhus, Margrethe Grundtvigsvei 6, 2609 Lillehammer, innen 08.09.19
Kontakt avdelingsleder Ingrid P. Nyhus på
tlf. 90 11 93 19 for mer informasjon